SAB-BUS HUNGARY
SAB-BUS HUNGARY
   STARTOLDAL      SAB-BUS
ELÉRHETŐSÉGEINK:


Ügyeleti telefonszám:

+36 20 378 8337


E-mail:

info@sabbus.hu
            sabbushungary@gmail.com
Pudleiner Péter Kálmánné
Zsuzsanna

Ügyvezető Igazgató
Kis Lilla
Asszisztens
Pudleiner Péter Kálmán
Műszaki Manager
BEMUTATKOZUNK...
A SAB-BUS HUNGARY Kft. 2014-es alapításával egy fiatal cég az autóbuszos személyszállítással foglalkozó vállalkozások között. Azonban alapítói már több, mint két évtizede dolgoznak ezen a területen. Így óriási tapasztalattal rendelkeznek épp úgy a vállalkozás irányításában, mint a fuvarszervezésben, vagy a személyszállításhoz kapcsolódó egyéb teendők megoldásában.

Egy személyszállító cég biztonságos működéséhez nélkülözhetetlen tőke hiánya sok induló vagy működő vállalkozásnál okoz nehézségeket. A SAB-BUS HUNGARY Kft. befektetői háttere teljes mértékben garantálja a problémamentes, professzionális szolgáltatás folyamatos biztosítását.

Gépkocsivezetőink több évtizedes nemzetközi vezetési gyakorlata, nyugodt, barátságos, biztonságos vezetési stílusa, a feladatokhoz alkalmazkodó viselkedése, megjelenése a visszajelzések szerint nagy mértékben hozzájárul utasaink elégedettségéhez.

Bízunk abban, hogy leendő és visszatérő Megrendelőink igazolják számunkra, hogy munkánkkal valóban  hiányt tudunk pótolni ezen a piacon, és cégünk folyamatos fejlődéssel - ha nem is a legnagyobbak, de - hamarosan a legjobbak közé fog tartozni!

Ennek érdekében a modern kor lehetőségeit kihasználva a nap 24 órájában, a hét minden napján várjuk és fogadjuk leendő és régi Megrendelőink, Partnereink érdeklődését!

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal!
BUSZRENDELÉS:

+36 20 378 8337